Groepsvakanties

Groepsvakanties

Zoekt u naar een ideale accommodatie voor een groepsvakantie met uw staf en gasten? Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is een prachtige locatie voor een groepsvakantie midden op de Veluwe. Onze locatie heeft maar liefst vijf sterren, iets waar we trots op zijn!

Vele vakantieorganisaties, zorginstellingen (voor bewonersvakanties), kerken en diaconieën, patiëntenverenigingen, lotgenotencontactgroepen en zelfhulpgroepen gingen u voor naar Het Bosgoed. Onder onze gasten bevinden zich vitale ouderen, gasten met een lichamelijke beperking of met een verstandelijke of meervoudige handicap en mensen die chronisch ziek zijn.

Wat hen aanspreekt in Het Bosgoed? Zij vieren er écht vakantie, met alle zorg die zij nodig hebben binnen (onzichtbaar) handbereik. Met hoogwaardige catering, een prachtige omgeving en volop mogelijkheden voor uitstapjes en excursies.

Benieuwd welke meerwaarde Het Bosgoed uw seniorenreis, vakantie voor mindervaliden of bewonersvakantie geeft? Neem dan contact met ons op en vier uw vakantie in het bosrijke Lunteren!

HÉT HOTEL VOOR SENIOREN-,
MINDERVALIDEN- EN
BEWONERSVAKANTIES

“JE BENT ER UIT!”

Onze sterke punten

  • Zeer fraaie locatie
  • Optimale voorzieningen
  • Verblijf in uw geheel eigen sfeer
  • Veel 1-persoonskamers
  • Uitstekende keuken
Meer over onze faciliteiten

Unieke ligging

  • Prachtige in het Veluwe bos gelegen
  • Slechts 1 km van dorpskern gastvrij Lunteren
  • Volop bezienswaardigheden
  • Uw eigen programma of naar voorstel van Het Bosgoed
  • Parkeren op eigen terrein
Uitstapjes, workshops, entertainment

Met 6 of 60 gasten?
Geniet van een eigen vleugel
of het hele huis voor uzelf.

Indelingsplattegrond

Het Bosgoed is een overzichtelijk en kleinschalig groepshotel, waardoor verdwalen haast onmogelijk is. Onze accommodatie kent drie vleugels met één- en tweepersoons hotelkamers en een centrale ontmoetings- annex loungeruimte. In Het Bosgoed zijn géén verdiepingen, alles is gesitueerd op de begane grond.

De drie vleugels met hotelkamers bestaan allemaal uit één gang. Die gangen komen allemaal uit in de grote ontmoetingsruimte. Helemaal achterin de gangen vindt u nog twee kleinere zalen, waar vaak vergaderingen of workshops gehouden worden gedurende een vakantie. In iedere gang is een algemeen toilet, wat gebruikt kan worden naast het toilet op de eigen kamer.

Door de kleinschaligheid is alles binnen Het Bosgoed op loopafstand. Zelfs voor kleine souvenirs en kaarten met postzegel hoeven onze gasten de deur niet uit. Naast kleinschalig is Het Bosgoed ook flexibel. U kunt, met hulp van onze plattegrond, zelf een kamerindeling maken.

Plattegrond downloaden

Programma aanbod

Bij Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed kan veel, zo niet alles. De wensen van u en uw gasten zijn leidend, ook als het gaat om het programma-aanbod tijdens een groepsvakantie.

Dankzij onze royaal opgezette ontmoetingsruimte kunnen we in overleg allerlei vormen van entertainment bieden. Van klassiek concert tot een filmavond en ga zo maar door. We denken graag met u mee over activiteiten op locatie of uitstapjes en excursies in de omgeving. Ook voor vervoer kunt u voor advies bij ons terecht.

Lees meer over de mogelijkheden

Beschikbaarheid Het Bosgoed

Benieuwd wanneer u in Het Bosgoed terecht kunt? In de PDF vindt u een overzicht van de beschikbaarheid. Is Het Bosgoed niet beschikbaar in de periode dat u graag zou willen komen? Neemt u dan contact met ons op. We denken graag met u mee en zoeken, indien gewenst, samen met u naar andere mogelijkheden.

Bekijk de beschikbaarheid

Aanvraagformulier

Wilt u informatie over een verblijf in onze groepsaccommodatie? Of eens een kijkje nemen in onze vijfsterren groepshotel?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of kom langs voor een kop koffie!

Naar aanvraagformulier

Individueel naar het Bosgoed?
De naam zegt het eigenlijk al. We ontvangen in groepshotel Het Bosgoed voornamelijk groepen.
U kunt zich natuurlijk bij deze groepen aansluiten en zo genieten van een plezierig verblijf bij ons in Lunteren.

Zonnebloem vakanties

De Zonnebloem is al jaren te gast in ons aangepaste groepshotel. Als we zien hoe de gasten genieten van hun vakantie en hoe belangrijk het is voor hun welzijn, dan zou dat ontzettend jammer zijn als deze mogelijkheid voor hen weg zou vallen. We hopen daarom dat we nog vele jaren groepen van regio’s en afdelingen van De Zonnebloem mogen ontvangen.

Mocht u hobbels op de weg zien, neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met u mee!

Lees meer over de mogelijkheden