Faciliteiten

Wat is een groepshotel?

Zoekt u een groepshotel waar alle faciliteiten voor een verblijf met zorg aanwezig zijn? Wilt u tegelijk het gevoel hebben in een volwaardig hotel te verblijven? Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed biedt u een groepsaccommodatie waar alles op het gebied van zorg, vakantie en ontspanning samenkomt.

Er zijn tal van mogelijkheden en faciliteiten. Denk aan allerlei vergaderfaciliteiten, maar ook aan groepsvakanties op basis van volpension, een volwaardig restaurant, allerlei wellness-mogelijkheden en ruimtes voor workshops en trainingen.

Volledig aangepast

Een verblijf in Het Bosgoed staat garant voor een verblijf in een volledig aangepaste en drempelvrije accommodatie. Allerlei zorgvoorzieningen zijn binnen handbereik, waarbij tegelijk een eigentijdse en sfeervolle uitstraling is gecreëerd. Dankzij de ligging midden op de bosrijke Veluwe is een heerlijke vakantie gegarandeerd, ongeacht het jaargetijde. Vier uw zorgvakantie in het bosrijke Lunteren

Meer weten over vakanties voor groepen?

Restaurant

Op zoek naar een groepshotel met een uitstekende keuken, zodat uw gasten niets te kort komen? Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed staat bekend om de culinaire kwaliteit, waarbij diëten geen enkel probleem vormen. Van ontbijt tot lunch en van diner tot gezellig aangeklede borrel. Het Bosgoed biedt het!

In onze keuken werken we met koks die in dienst zijn bij Het Bosgoed. Het is voor hen dagelijkse kost om uitgebreide ontbijtbuffetten, tot in de puntjes verzorgde lunches of smakelijke diners op tafel te zetten. Vanuit onze keuken eten al uw gasten smakelijk van het dagmenu, waarin altijd meer dan voldoende variatie te vinden is.

Bar

In Het Bosgoed vindt u op een centrale plek onze gezellige bar. Bij ons gaat veel op basis van vertrouwen. Zo laten we onze gasten zelf bardiensten draaien, als dat enigszins kan. Zo kunt u optimaal genieten van uw privacy en tegelijk gebruik maken van de lage tarieven in ons drankenassortiment.

De bar staat aan de rand van de centrale ontmoetingsruimte met gezellige open haard. Daar vindt u ook een vleugel, actuele kranten, boeken en spelletjes. Zin om iets buiten te doen? Een potje jeu-de-boules of een rondje lopen in de tuin of de omliggende bossen kan altijd!

Hotelkamers

Het Bosgoed beschikt over 34 eenpersoonskamers en zes tweepersoonskamers. Alle kamers hebben een eigen douche, toilet en tv. Door de ruime kamers kunnen we bedden bijplaatsen, waardoor een capaciteit ontstaat van maar liefst 80 personen.

Het Bosgoed is geheel rolstoeltoegankelijk, dankzij de afwezigheid van drempels. In de hotelkamers kunnen uw gasten gemakkelijk manoeuvreren met rolstoelen, dankzij de aangepaste wastafels en ruime douches. De ruime kamers maken het verrichten van allerlei zorghandelingen gemakkelijk, evenals de aanwezigheid van hoog-laagbedden, tilliften en een verpleegoproepsysteem.

Bekijk kamerplattegrond

Wellness

Wat kunnen uw gasten genieten van een heerlijke wellnessbehandeling! Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed beschikt over een prachtige, zeer ruime privé-wellnessbadkamer. Bedoeld om u in Het Bosgoed optimaal te laten genieten van uw verblijf. Deze badkamer is helemaal ingericht op comfort en warmte.

U vindt er een infraroodsauna, 2 whirlpools en een comfortabele regendouche. Om het af te maken: terwijl u of uw gasten geniet van de weldadige warmte, staat er een zacht muziekje aan of kijkt u naar uw favoriete televisieprogramma. Uiteraard heeft de badkamer een eigen omkleedruimte en is dankzij de tillift ook door mindervaliden te gebruiken. Heerlijk ontspannen in het warme water, met een muziekje op de achtergrond of al TV-kijkend vanuit het bad. U bent er echt even uit!

Het Bosgoed wil graag een warm bad zijn voor haar gasten, zowel figuurlijk als letterlijk. Onze gasten voelen zich echt welkom en kunnen met respect voor privacy ontspannen in onze groepsaccommodatie.

Indelingsplattegrond

Het Bosgoed is een overzichtelijk en kleinschalig groepshotel, waardoor verdwalen haast onmogelijk is. Onze accommodatie kent drie vleugels met één- en tweepersoons hotelkamers en een centrale ontmoetings- annex loungeruimte. In Het Bosgoed zijn géén verdiepingen, alles is gesitueerd op de begane grond.

De drie vleugels met hotelkamers bestaan allemaal uit één gang. Die gangen komen allemaal uit in de grote ontmoetingsruimte. Helemaal achterin de gangen vindt u nog twee kleinere zalen, waar vaak vergaderingen of workshops gehouden worden gedurende een vakantie. In iedere gang is een algemeen toilet, wat gebruikt kan worden naast het toilet op de eigen kamer.

Door de kleinschaligheid is alles binnen Het Bosgoed op loopafstand. Zelfs voor kleine souvenirs en kaarten met postzegel hoeven onze gasten de deur niet uit. Naast kleinschalig is Het Bosgoed ook flexibel. U kunt, met hulp van onze plattegrond, zelf een kamerindeling maken.

Plattegrond downloaden

Kom gerust een kijkje nemen!

Enthousiast geworden en wilt u ook het comfort en de huiselijkheid van
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed ervaren?

Neem contact op voor een vrijblijvende rondleiding onder het genot van een kop koffie of thee.

RONDLEIDING? 0318 - 48 45 01