In de omgeving

  • Winkelen
  • Museum Oud Lunteren
  • Koffie op een terrasje
  • Wandelen in het bos
  • Uitkijktoren "De Koepel"
  • Geografisch midden van Nederland
  • Wekeromse Zand
  • Rit met de rolstoelfiets
  • Ijssalon "Portofino"

De Veluwe levert
je mooie streken!

Uitstapjes

Musea

Een blik in het verleden werpen, moderne kunst bekijken of te weten komen hoe dingen werken. Musea verruimen je blik en er zijn er heel wat te vinden in de omgeving van Lunteren.

Dierentuinen

Vol verwondering kun je naar dieren kijken en ze doen wat met ons mensen. Een bezoek aan een dierentuin is dan ook iedere keer een feestje.

Anders

Er is nog veel meer te doen in en rondom Lunteren. Wandelen of fietsen in de prachtige bossen, een lekker ijsje eten op het terras, winkelen in een dorp of stad in de buurt en meer…

Lunteren

Lunteren, een gezellig en gastvrij dorp op de mooie Veluwe. Middenin het land, een grote zwerfkei markeert het geografisch middelpunt van Nederland. Het dorp ligt precies tussen Barneveld (in het noorden) en Ede (in het zuiden), aan de westkant van de Veluwe.

Dit Veluwse dorp heeft boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De vele bezienswaardigheden in de omgeving maakt dit gebied tot een ideale bestemming.

Entertainment

Ons hotel is prima geschikt voor diverse binnen activiteiten. Denk aan een luxe high tea, een dagdeel gymnastiek, koersbal, een ochtendje bubbelbad en infraroodsauna, een spelletjesavond met Rummikub en sjoelen of een middagje handwerken. De zalen in Het Bosgoed zijn multifunctioneel en voor van alles inzetbaar.

Dankzij onze royaal opgezette ontmoetingsruimte kunnen we in overleg allerlei vormen van entertainment bieden. Van klassiek concert tot een filmavond en ga zo maar door. We denken graag met u mee over activiteiten op locatie of uitstapjes en excursies in de omgeving.

Beschikbaarheid Het Bosgoed

Benieuwd wanneer u in Het Bosgoed terecht kunt? In de PDF vindt u een overzicht van de beschikbaarheid. Is Het Bosgoed niet beschikbaar in de periode dat u graag zou willen komen? Neemt u dan contact met ons op. We denken graag met u mee en zoeken, indien gewenst, samen met u naar andere mogelijkheden.

Bekijk de beschikbaarheid

Aanvraagformulier

Wilt u informatie over een verblijf in onze groepsaccommodatie? Of eens een kijkje nemen in onze vijfsterren groepshotel?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of kom langs voor een kop koffie!

Naar aanvraagformulier