Contact

Wat Mogen wij voor u betekenen?

Contact opnemen:

Adres
Allegoeds Groepshotel
Het Bosgoed
Molenweg 49
6741 KK Lunteren
Contactgegevens
T 0318 48 45 01
E info@hetbosgoed.nl
F www.facebook.com/HetBosgoed

VACATURES:

Klik hier voor de actuele vacatures in ons hotel.

ROUTE Met de auto:

U kunt uw route hieronder bepalen via Google Maps of lees onze algemene routebeschrijving

ROUTE Met de trein:

Lunteren heeft een station aan de lijn Ede-Wageningen / Amersfoort. Het station ligt op 10 minuten loopafstand van Het Bosgoed. De wandelroute vanaf station Lunteren kunt u hier lezen.

Vragenformulier/offerte

  Dhr.Mevr.
  Hotel Het Bosgoed

  Molenweg 49
  6741 KK Lunteren
  Bekijk op Google Maps

  Bereikbaarheid

  Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed heeft een centrale ligging, midden in Nederland. Het middelpunt van Nederland ligt op een steenworp afstand. Dankzij die ligging is het groepshotel goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer; Het Bosgoed ligt op 5 minuten afstand van de snelweg A30 en is prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Vervoersservice van en naar het station

  Komt u met het openbaar vervoer? Reis dan naar Station Lunteren. U bent met 10 minuten wandelen bij ons hotel. Wilt u liever opgehaald worden, dan kan dat natuurlijk ook! We bieden indien nodig een pendeldienst aan. U wordt opgehaald van het station en uiteraard brengen we u op uw tijd weer naar het station toe.

  Kom eens op de koffie!

  Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u zelf de sfeer proeven in ons aangepaste hotel? Kom eens op de koffie! U kunt de accommodatie dan zelf bekijken en bepalen of het hotel geschikt is voor uw groep. We kijken uit naar uw komst.

  Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust.
  T  0318 48 45 01
        Contactformulier
  Top