Programma aanbod

Netwerk

Het Bosgoed heeft, dankzij jarenlange ervaring met seniorenvakanties en andere groepsvakanties, een groot netwerk opgebouwd met daarin allerlei vormen van entertainment. Wij denken daarom graag met u mee, koppelen de juiste mensen aan elkaar en zorgen daarbij ook voor de juiste inrichting en faciliteiten in de ontmoetingsruimte of in één van de andere vergaderzalen.

Theater, toneel of concert

De vele groepen die Het Bosgoed reeds heeft verwelkomt, hebben allemaal genoten van voorstellingen in onze ontmoetingsruimte. De zaal kan worden ingericht voor een theatervoorstelling, een toneeloptreden, een concert of een filmavond. Zomaar een greep uit de mogelijkheden, met de garantie voor een echte uitgaansbeleving. Ook heeft Het Bosgoed een eigen vleugel, die altijd goed gestemd en bespeelbaar voor u klaarstaat.

Buiten

Niet alleen in Het Bosgoed is genoeg te organiseren, ook buiten kan van alles. De omliggende bossen nodigen uit voor een wandeling of fietstocht en in binnen een uur reisafstand liggen allerlei rolstoeltoegankelijke musea, leuke plaatsen zoals Apeldoorn, Arnhem, Barneveld of Amersfoort. Samen met u zijn we altijd in staat een gevarieerd en aantrekkelijk programma neer te zetten.

Benieuwd naar uitstapjes en mogelijkheden in de omgeving? Lees verder.