Kom bij ons vakantie vieren

De Zonnebloem al jaren bij ons te gast

Sinds 2013 komen regio’s en/of afdelingen van de Zonnebloem met hun gasten in ons aangepaste groepshotel in Lunteren. Van het nationaal bureau begrepen we dat Het Bosgoed hoog scoort in de jaarlijkse evaluatie. Ook hoorden we enthousiaste reacties van de afdelingen en regio’s die we eerder mochten ontvangen. Lees bijvoorbeeld het verhaal van de Regio Veluwezoom/Gemeente Voorst

Aanbieden van vakanties

We hopen dat u, ondanks alle veranderingen, door blijft gaan met het aanbieden van vakanties voor kwetsbare mensen in onze samenleving. Als we zien hoe deze mensen genieten van hun vakantie en hoe belangrijk het is voor hun welzijn, dan zou dat ontzettend jammer zijn als deze mogelijkheid voor hen weg zou vallen.

We denken graag met u mee

Maar… er verandert natuurlijk veel. Daarom denken we graag met u mee hoe u een vakantie zou kunnen blijven organiseren. Bijvoorbeeld hoe u een programma kunt samenstellen of hoe u uw gasten kunt vervoeren met uitstapjes.  

Mogelijkheden

In 2021 en 2022 hebben we in diverse maanden ruimte om u te ontvangen. In het voorseizoen zijn de tarieven aangepast en is het financieel nog aantrekkelijker om bij ons te verblijven. Bent u van plan om vakantie te organiseren, belt u dan vrijblijvend naar Marleen van Rijn (0318) – 48 45 01 of vraag informatie aan via marleen@hetbosgoed.nl. Ze denkt graag met u mee en onderzoekt samen met u de mogelijkheden. 

Tot ziens?

We hopen u in de komende jaren (opnieuw) te ontmoeten in ons sfeervolle hotel. Mag ik zeggen, tot ziens?

Met vriendelijke groet,

Foeke Abma
Locatiemanager Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed