Over ons

Over ons

Missie

Als vijfsterren-groepsaccommodatie voor aangepaste vakanties heeft Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed een missie. Waar staan we voor? Wij willen mensen met een fysieke en/of sociale beperking een ontspannen verblijf bieden, om al genietend op te laden. Tijdens bijvoorbeeld een onbezorgde seniorenvakantie of mindervalidenvakantie. Onze gasten kunnen helemaal zichzelf zijn en worden gewaardeerd om wie ze zijn. Binnen Het Bosgoed zijn letterlijk en figuurlijk geen drempels.

Visie

De bijbehorende visie van Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed sluit daar perfect op aan. We gaan door het vuur voor een zorgeloos verwenmoment met warme aandacht voor mensen, in het bijzonder voor gasten met een zorgvraag. Onze medewerkers hebben daar hun passie van gemaakt! Over ieder detail is nagedacht, van catering tot wellnessruimte en van rolstoelfiets tot de comfortabele fauteuils in de lounge.

Non profit

Nederland telt behoorlijk wat groepsaccommodaties, en ook best een aantal accommodaties voor aangepaste vakanties. Wat maakt Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed uniek? We hebben geen winstoogmerk, want Het Bosgoed is onderdeel van de Stichting Allegoeds. Daardoor kunnen we ons volledig richten op het bieden van zorgeloze aangepaste vakanties, intensieve vergader- of trainingsdagen of belangrijk lotgenotencontact. Het Bosgoed biedt voor allerlei mensen een warm thuis!

Stichting Allegoeds

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is, de naam zegt het al, onderdeel van Stichting Allegoeds. Naast het beschikbaar stellen van ons aangepaste groepshotel , biedt Stichting Allegoeds vakanties met zorg aan voor ouderen onder de naam Allegoeds Vakanties.

Portfolio

Bent u benieuwd naar ons portfolio? We verwelkomen jaarlijks diverse bekende vakantieorganisaties, allerlei woonzorginstellingen, kerkelijke organisaties, patiëntenverenigingen en opleidings- en trainingscentra en natuurlijk Allegoeds Vakanties.

Contact

Mogen wij u een onvergetelijk verblijf bezorgen? Neem contact op voor een rondleiding of offerte!

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust.
T  0318 48 45 01
      Contactformulier
Top