Leer ons kennen

Aangenaam kennis te maken

Aangenaam om kennis te maken! Wij zijn Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, een vijfsterren-groepsaccommodatie in de bossen van Lunteren. Ouderen en mindervaliden genieten al jarenlang van een geheel verzorgde vakantie. Waar gaan we in Het Bosgoed voor? We bieden al onze gasten een warm welkom en een écht thuisgevoel, zij genieten van gezonde en smaakvolle ontbijten, lunches en diners.

Warm welkom

In de voorbije jaren hebben onze medewerkers met liefde gezorgd voor onze gasten en maakten daardoor een mindervalidenvakantie, een seniorenvakantie of een seniorenreis tot een succes. Naast een vakantie verwelkomen wij u ook graag voor een vergadering, training, cursus, bezinningsbijeenkomst, workshop, lotgenotencontact of welke andere groepsactiviteit ook: Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed biedt altijd een warm welkom.

Portfolio

Bent u benieuwd naar ons portfolio? We verwelkomen jaarlijks diverse bekende vakantieorganisaties, allerlei woonzorginstellingen, kerkelijke organisaties, patiëntenverenigingen en opleidings- en trainingscentra en natuurlijk Allegoeds Vakanties.

Mogen wij u een onvergetelijk verblijf bezorgen? Neem contact op voor een rondleiding of offerte!

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust.
T  0318 48 45 01
      Contactformulier
Top