Zaalopstellingen

Zaalopstellingen

U vindt in onze groepsaccommodatie vier vergaderzalen, allemaal gelegen op de begane grond. De zalen liggen op korte afstand van elkaar, maar tegelijk kunt u in iedere zaal ongestoord uw cursus of training geven. Dankzij de flexibele capaciteit van Het Bosgoed kunnen we ook allerlei vergaderopstellingen bieden. Denk aan een carréopstelling, maar ook een school- of theateropstelling is mogelijk. In iedere ruimte kunt u uw eigen sfeer aanbrengen!

Apparatuur

Het Bosgoed heeft haar vergaderfaciliteiten goed op orde. In de vier vergaderzalen staan beamers en flipovers en in het gehele gebouw is een stabiele gratis WiFi-verbinding beschikbaar. Mist u een faciliteit? We regelen het graag voor u.

Overnachten

Wilt u na uw vergadering, training of lotgenotencontact genieten van een heerlijk diner en daarna blijven slapen? Geen probleem, Het Bosgoed heeft 34 eenpersoonskamers en 6 tweepersoonskamers met een eigen douche, toilet en TV. Op de ruime kamers kunnen we bedden bijplaatsen, waardoor een totale capaciteit ontstaat van 80 personen. Extra bedden kunnen desgewenst bij hotels in de buurt voor u geregeld worden. De vergadercapaciteit is nog groter: 150 personen.

Huiselijk

Bijeenkomen in de zalen van Het Bosgoed staat garant voor sfeervol en warm vergaderen. In een huiselijke sfeer verzorgen wij uw vergadering, congres, cursus, conferentie of training tot in de puntjes. Van hotelkamer tot smakelijke catering, waarbij u de vrijheid hebt om een eigen sfeer te creëren. Als u bij ons bent, is Het Bosgoed eigenlijk een beetje van u.

Een kijkje nemen in onze zalen? Benieuwd of uw wensen passen in onze mogelijkheden? Kom langs voor een oriëntatie!

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust.
T  0318 48 45 01
      Contactformulier
Top