Cursus & Training

Uw bijeenkomst in het groen

Bijeenkomen in het groen met alle denkbare faciliteiten binnen handbereik? Allegoeds groepshotel Het Bosgoed in Lunteren biedt alles voor een goedgevulde bijeenkomst. Onze arrangementen bieden volop mogelijkheden voor uw vergadering, congres, cursus, conferentie of training!

Het Bosgoed heeft alles onder één dak: hotelfaciliteiten, maar ook gratis WiFi, beamers, flipovers, een hoogwaardig restaurant en vier verschillende vergaderzalen. Zo ontstaat een totale capaciteit voor 150 personen, die samenkomen in het hart van Nederland, midden op de Veluwe..

locatie voor kleine en middelgrote cursus- en vergadergroepen

“Je bent er uit!”

5-sterren groepshotel

  • Zeer fraaie locatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Verblijf in uw geheel eigen sfeer
  • Veel 1-persoonskamers
  • Uitstekende keuken

Unieke ligging

  • Goede bereikbaarheid
  • Exact in het midden van Nederland
  • Prachtige ligging in het Veluwse bos
  • Leuke tips voor teambuilding
  • Parkeren op eigen terrein

Allegoeds Hotel Het Bosgoed (zoomed in)

40 kamers & 4 zalen

 PLATTEGROND HOTEL

Het Bosgoed is een overzichtelijk en kleinschalig groepshotel. Onze accommodatie kent drie vleugels met één- en tweepersoons hotelkamers en een centrale ontmoetings- annex loungeruimte. In Het Bosgoed zijn géén verdiepingen, alles is gesitueerd op de begane grond.

De drie vleugels met hotelkamers komen allemaal uit in de grote ontmoetingsruimte. Helemaal achterin de gangen vindt u nog twee kleinere zalen. In iedere gang is een algemeen toilet, wat gebruikt kan worden naast het toilet op de eigen kamer.

Door de kleinschaligheid is alles binnen Het Bosgoed op loopafstand. Naast kleinschalig is Het Bosgoed ook flexibel. U kunt, met hulp van onze plattegrond, zelf een kamerindeling maken.

DAGBIJEENKOMST

TOT CA. 150 PERSONEN

Zalen & apparatuur

Heeft u een cursus, training of vergadering waarbij meerdere zalen praktisch zijn? Dankzij onze verschillende aangepaste vergaderzalen kunnen zowel kleinere groepen als grotere groepen compleet verzorgd vergaderen of confereren. De vergadercapaciteit loopt uiteen van tien tot 150 personen.

Het Bosgoed biedt u vier verschillende zalen, die wij geheel naar wens voor u inrichten. Een theateropstelling? Of een ronde tafel of juist een U-vorm-inrichting? De zalen omtoveren voor een kerkdienst of een beautysalon? Alles kan! Vanzelfsprekend zijn vergaderfaciliteiten aanwezig.

Restaurant & Bar

Restaurant

Goed en gezond eten en drinken geeft een cursus, training of vergadering echt extra cachet. Het Bosgoed staat bekend om haar uitstekende keuken, waar gezond en lekker hand in hand gaan. Hebt u bepaalde dieetwensen? Wij schakelen moeiteloos mee!

 

Uw verblijf in Het Bosgoed is all inclusive. Van ontbijt tot lunch en van diner tot aangeklede borrel, onze koks verzorgen u graag! Er is volop keuze in diners, uitgebreide lunches, high tea of een broodje uit het vuistje. Tegelijk krijgt u veel vrijheid in Het Bosgoed.

Bar

Na de training, cursus of andere bijeenkomst even bijkomen? Dat kan in onze gezellige bar of rondom de open haard. De bar is volledig zelfbediening (verrekening achteraf) en er is altijd gratis koffie en thee.

 

Bij ons gaat veel op basis van vertrouwen. U kunt zelf plaatsnemen achter de bar. Zo kunt u optimaal genieten van uw privacy en tegelijk gebruik maken van de lage tarieven in ons drankenassortiment.

Wellness

Wellness

Wellness

Wellness

Wellness

GENIET VAN ONZE WELLNESS

In ons groepshotel vindt u een privé wellnessruimte, die van alle gemakken is voorzien. Bedoeld om u in Het Bosgoed optimaal te laten genieten van uw verblijf. Deze wellnessruimte is helemaal ingericht op comfort en warmte. U vindt er een infraroodsauna, 2 whirlpools en een comfortabele regendouche. Om het af te maken: terwijl u of uw gasten geniet van de weldadige warmte, staat er een zacht muziekje aan of kijkt u naar uw favoriete televisieprogramma.

Het Bosgoed kan desgewenst ook een schoonheidsspecialiste een totale wellnessbehandeling laten uitvoeren. Zo wordt uw bezoek aan ons groepshotel een traktatie voor uw hele lichaam!

Benieuwd hoe onze wellnessruimte eruit ziet? Kom langs of vraag een offerte aan.

Beschikbaarheid Het Bosgoed

Benieuwd wanneer u in Het Bosgoed terecht kunt? In de onderstaande PDF vindt u een overzicht van de beschikbaarheid. Is Het Bosgoed niet beschikbaar in de periode dat u graag zou willen komen? Neemt u dan contact met ons op. We denken graag met u mee en zoeken, indien gewenst, samen met u naar andere mogelijkheden.

 

 

Aanbiedingen / last minutes

Benieuwd naar onze aanbiedingen en eventuele last minutes? Benut deze ‘buitenkansen’ om kennis te maken met Het Bosgoed.

“Heel veel dank voor de fantastische ontvangst van onze
Algemene Vergadering”.

Vrijzinnigen Nederland

 

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust.
T  0318 48 45 01
      Contactformulier
Top